Dobrodelni Gala večer v okviru Parade Ponosa 2009

Go down

Dobrodelni Gala večer v okviru Parade Ponosa 2009

Objavlja  Star on Ned Jun 14, 2009 6:51 pm

Število pozitivnih HIV/aids diagnoz med moškimi, ki imajo spolne stike z moškimi (MSM), pri nas zadnja leta nevarno narašča. Prav tako je z nekaterimi spolno prenosljivimi okužbami (SPO). Lezbična, gejevska, biseksualna, transspolna, interseks in queer skupnost (LGBTIQ) se na to odziva tako, da je strnila vrste in se z zduženimi močmi - skupaj s stroko, Ministrstvom za zdravje in akademsko sfero - s ciljanimi preventivnimi programi bori proti pandemiji. Letos še posebej intenzivno.

Društvo parada ponosa vas prisrčno vabi na Dobrodelni gala večer, ki bo v torek, 23. junija 2009, ob 19.00 v Festivalni Dvorani na Vilharjevi ulici 11 v Ljubljani.

Dobrodelni ples sodi v drugačno obliko našega skupnega boja. Aidsa in drugih spolno prenosljivih okužb se lotevamo z radostjo do življenja! Zavrteli se bomo v ritmih valčka, rumbe, foxtrota, sambe, tanga in drugih plesov. Na dobrodelni dražbi vam bomo ponudili likovna stvaritve znanih in nekoliko manj znanih ustvarjalcev, večer pa bo zaključilo sladko presenečenje. Vsa sredstva, zbrana na Dobrodelnem gala večeru, vključno z vstopnino (10 EUR), bo Društvo parada ponosa namenilo izključno za zelo konkretne dejavnosti programov HIV/aids in SPO prevenive za MSM (testiranje na spolno prenosljive okužbe za tiste, ki se zaradi homofobije bojijo testirati na napotnico, predvsem zunaj prestolnice, kjer ni možnosti anonimnega brezplačnega testiranja; cepljenja proti nekaterim SPO za socialno ogrožene MSM ... ).


Mi nismo problem, mi smo del rešitve! Postanite del rešitve tudi vi.
Pridružite se našemu skupnemu boju proti HIV/aidsu in SPO.
Obeta se nepozaben večer!


Društvo Parada Ponosa
avatar
Star

Število prispevkov : 11
Join date : 04/11/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Dobrodelni Gala večer v okviru Parade Ponosa 2009

Objavlja  anosh javed on Pon Mar 30, 2015 9:53 am

Pričakujemo pa še odgovor v. d. generalne direktorice Direktorata za družino mag. Ane Vodičar, ki je na srečanju z LGBT NVO v sredo izrazila zanimanje za udeležbo na okrogli mizi.

anosh javed

Število prispevkov : 1
Join date : 30/03/2015

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu