TRANSMISSION - vabljeni/e k sodelovanju!

Go down

TRANSMISSION - vabljeni/e k sodelovanju!

Objavlja  legebitra on Tor Feb 17, 2009 6:03 pm

Pozdravljeni,

glavni namen projekta je ozaveščanje slovenske družbe o transspolnosti ter tako doseči sprejemanje in razumevanje ter razvoj podpornih sistemov namenjenih transspolnim osebam. Da pa bi dosegli ta namen projekt »TransMission« predvideva kar nekaj ključnih korakov, kot npr. oblikovanje pozitivne samozavesti transspolnih oseb, ustanovitev socialne mreže transspolnih oseb znotraj katere je možna izmenjava in podpora ipd. Vsi ti koraki pa bodo vodili k opogumljanju transspolnih oseb ter večji udeležbi transspolnih oseb v vseh sferah družbe.

Z osebnimi pogovori s transspolnimi osebami kot tudi preko organizacije fokusnih skupin želimo zbirati informacije o situaciji transspolnih oseb v Sloveniji, informacije pa v kasnejši fazo projekta uporabili, za izdelavo brošure o transspolnosti. Z brošuro želimo namreč ozaveščati ter izpostaviti problematiko transspolnosti v Sloveniji, med drugim pa bo besedilo vsebovalo, informacije o medicinski, psihološki in pravni podpori v Sloveniji ter pregled situacije transspolnih v Sloveniji.

Če se ti zdi, da si v konfliktu z biološkim spolom in njegovo stereotipno vlogo v družbi, je tvoje sodelovanje več kot dobrodošlo. Vse informacije se bodo obravnavale zaupno in ostal/a boš anonimen/a. Za več informacij o projektu piši na legebitra@siol.net. Več o projektu si lahko prebereš TU.

Lep pozdrav,
Maja

legebitra

Število prispevkov : 11
Join date : 11/02/2009

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: TRANSMISSION - vabljeni/e k sodelovanju!

Objavlja  breetlee6666 on Pet Feb 13, 2015 2:00 pm

si lahko ogledaš čisto nov Legebitrin Ringelšpil in slediš kaj vročega Legebitra počne v teh hladnih dneh!

Prijetno branje,

breetlee6666

Število prispevkov : 1
Join date : 13/02/2015

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu