Vaš osebni stil
Stran 2 od 2 • Share •
Stran 2 od 2 •
1, 2
Re: Vaš osebni stil
Osebni stil
Odvisno od situacije . V službi se oblačim bol elegantno.
Doma sem bolj al manj športno oblečena
Odvisno od situacije . V službi se oblačim bol elegantno.
Doma sem bolj al manj športno oblečena

jmuminov- Število prispevkov: 8
hm..bol športno in udobno za doma in bl fancy k je čas za žurko oz.k je treba kam it
uglavnem doma vseen lohk tud pižama al pa boksarke ceu dan
oja, včasih me prime 
oja, včasih me prime 

TaLa- Število prispevkov: 2
Kraj: MariBor

Stila opisat lih ne bi mogla, ker je vedno drugačn
rada mam.. navadne obleke, zmešane z od*ukanimi ?
modnih dodatkov ne uporablam, ker pač vedno nardim neki nouga al na frizuri al nekje drugje, sicr mam pa dost piercingou, tko da bi bla že kmal lah božična jelka, če bi pretiravala
Težko rečm v čem se ne bi počutla dobr, ker zanč sm oblekla pajkice, pa sm bla sijajna
haha 
verjetno kkšna kikla, k to pa res ni zame
rada mam.. navadne obleke, zmešane z od*ukanimi ?
modnih dodatkov ne uporablam, ker pač vedno nardim neki nouga al na frizuri al nekje drugje, sicr mam pa dost piercingou, tko da bi bla že kmal lah božična jelka, če bi pretiravala
Težko rečm v čem se ne bi počutla dobr, ker zanč sm oblekla pajkice, pa sm bla sijajna
verjetno kkšna kikla, k to pa res ni zame

Maja_- Število prispevkov: 13
Kraj: Ljubljana
Čism moj moj stil...
jeanske - nikako ne opete
bombažne mikice.. raznih barv...
poleti srajče, majčke... ko je sonček vedno črna očala
pozimi vedno šali... veeeeliko različnih šalov
udobne superge...bolj športen stil...
obvezno boxarce
pač uglavnem udobne stvari
jeanske - nikako ne opete
bombažne mikice.. raznih barv...
poleti srajče, majčke... ko je sonček vedno črna očala
pozimi vedno šali... veeeeliko različnih šalov
udobne superge...bolj športen stil...
obvezno boxarce
pač uglavnem udobne stvari

eloy- Število prispevkov: 7
Hehe tiste/tisti, ki me poznate iz lokala poznate moj preprosti stil. Trenerka, majca, športni copati in nasmešek na ustih. Zgleda bom moral kakšno punco prositi, da gre z mano v nakupe, da naredimo lepotca iz zveri. 

goblinsly- Število prispevkov: 16
Kraj: Slovenija, Ljubljana, Hrenova 19
v prostem času jeans in majica, puli, pulover. jap, pa ne brez superg. 
varja- Število prispevkov: 5
Kraj: ljubljana
kavbojke, majice, puloverji, srajce, jopice... pač bolj športno. superge, čevlji... nazadnje pa sem si kupila kavbojske škornje
če pa imam kaj spešl... se pa najbolje počutim v kostimu in čevljih s petko.
nakit pa po navdihu in odvisno od obleke...
če pa imam kaj spešl... se pa najbolje počutim v kostimu in čevljih s petko.
nakit pa po navdihu in odvisno od obleke...

sasa- Število prispevkov: 31
najboljše se počutm v....
supergah(patikah) in trenerki
definitivno....ga ni čez to
drgač pa raj kupim boljše znamke, nekako prisegam na Nike, dost rada dam nase še kak Adidas al pa Diadoro(mam par stvari od njih med drugim ene fajn mehke kopačke)......mam pa drgač ene 20 trenerk(nekatere sam hlače, nekatere oboje) ki jih nosim skoraj povsot(šport, frendi, šola, celo vn sm že šla v trenerki:)))
drgač sicer mnogo manj udobno in prijetno, vsekakor pa zgledajo moje noge neracionalno dolge .....je pa bit v res unih ultra visokih petkah(15cm +, dostkrat mau platforme) so pa na mojo veliko žalost nogice naslednje jutro v zlo bogem(žulji, boleči podplati) stanju....za zvečer dam rada nase al kšno krajšo črno oblekico pa izrezit nakit(če ga nimam pride vseskupi pretmno ker sm tmnolaska), čisto rada tudi krajše črno krilo z izrazito(ponavadi bleščečo pogosto dekoltirano) majco ali pa črne pajkice in zgori neki izrazitega vendar malo daljšo majčko kot so te ki jih nosim pri krilu, rada sem blago odštekana in rada mam drag nakit(belo zlato, biseri.....cenenega kovinskega itk ne smem zrt alergij)
česa ne prenašam(maram) nosit?
preveč običajnih stvari (kavbojke+ obična majčka), nesuperg brez pete(izjema so japanke ipd. čevlji pa še te mam raj mal podplata), stvari kjer so očitni gumbi
in stvari k so kao moderne in jih vsi nosjo sam zto k so moderne čeprou niso ne lepe ne prijetne.....nasplošno ne maram nobenih oblačil in obutve pod kombinacijo niti lepa niti prijetna 
definitivno....ga ni čez to
drgač sicer mnogo manj udobno in prijetno, vsekakor pa zgledajo moje noge neracionalno dolge .....je pa bit v res unih ultra visokih petkah(15cm +, dostkrat mau platforme) so pa na mojo veliko žalost nogice naslednje jutro v zlo bogem(žulji, boleči podplati) stanju....za zvečer dam rada nase al kšno krajšo črno oblekico pa izrezit nakit(če ga nimam pride vseskupi pretmno ker sm tmnolaska), čisto rada tudi krajše črno krilo z izrazito(ponavadi bleščečo pogosto dekoltirano) majco ali pa črne pajkice in zgori neki izrazitega vendar malo daljšo majčko kot so te ki jih nosim pri krilu, rada sem blago odštekana in rada mam drag nakit(belo zlato, biseri.....cenenega kovinskega itk ne smem zrt alergij)
česa ne prenašam(maram) nosit?
in stvari k so kao moderne in jih vsi nosjo sam zto k so moderne čeprou niso ne lepe ne prijetne.....nasplošno ne maram nobenih oblačil in obutve pod kombinacijo niti lepa niti prijetna 
đavo- Število prispevkov: 7
Kraj: Ljubljana
Stran 2 od 2 •
1, 2
Stran 2 od 2