TRGOVINE, KI BI JIH 'UVOZILI' V SLOVENIJO

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down

Re: TRGOVINE, KI BI JIH 'UVOZILI' V SLOVENIJO

Objavlja  citrus on Sob Nov 01, 2008 12:24 pm

anavrin je napisal/a:in ne rabimo več kakršnekoli "amerikanizacije" in pretirane "deformacije" naše družbe Very Happy Very Happy Very Happy

Trgovine, kot je npr. Zara, je španska. Pa še ena španska se je pri nas v zadnjem času odprla, pa sem pozabla ime.

Jaz si pa želim več mešanja kulture, več izbire - sam poglej, kaj se je zgodil z majhnimi/obrobnimi trgovinami/institucijami: Mercator je pokupil Emono in ga je zdaj več kot recimo Špara oz. vseh drugih mini trgovinic. Mercator pike lahko zbiraš v Intersportu, pa v Maxiju .... ma, bruh.

Ko je Kolosej prevzel Komuno, jo je zaprl. Upajmo, da ne za vedno. Jaz sem včeraj iz inata šla raje na Vič kakor v Kolosej gledat Pokrajina št. 2. Ker se mi zdi pomembno podpirat lokalne in manjše stvari, kot pa megalomanske.

citrus

Število prispevkov: 70

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Milly on Sob Nov 01, 2008 4:52 pm

Good Vibrations - sex shop direktno iz San Francisca. Bistveno večja izbira takšnih in drugačnih igračk, pa še več dobiš za svoj dnar bic
Samo upam, da bo moja imela dovolj "jajc" in kej nabavla za dolge, zimske noči horse

Milly

Število prispevkov: 1

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  wild cherry on Pon Nov 03, 2008 10:17 am

THE BODY SHOP

wild cherry

Število prispevkov: 19

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eos on Pon Nov 03, 2008 10:38 am

citrus je napisal/a:Jaz sem včeraj iz inata šla raje na Vič kakor v Kolosej gledat Pokrajina št. 2. Ker se mi zdi pomembno podpirat lokalne in manjše stvari, kot pa megalomanske.

Tudi jaz imam rajši Vič, čeprav me že kar dolgo ni videl. Tako ali tako se mi zdi tamkajšnji (viški, that is) ambient zelo prijeten, sicer pa mi je nasplošno Kolosejev popkorn odnos do gostov relativno cenen. Nič ne rečem, saj pestra izbira filmov in predvajanj čisto prav pride, ampak ne bi nam bilo pa nič hudega, če bi se filmi predvajali manj pogosto in če se notri ne bi smelo jesti. Razvajanje publike vodi v nekakšno nekritičnost, kar se pomoje pozna tudi pri samem odnosu občinstva do filmske umetnosti kot take. But then again, maybe that's just me.

Offtopic, vem, se opravičujem.

Eos

Število prispevkov: 48
Kraj: Pluton

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  citrus on Pon Nov 03, 2008 12:38 pm

Eos je napisal/a:Razvajanje publike vodi v nekakšno nekritičnost, kar se pomoje pozna tudi pri samem odnosu občinstva do filmske umetnosti kot take.

Se povsem strinjam. Pa s emi zdi, da bi tisti kartomati lahko večkrat delali. Na sploh se mi zdijo karte čist predrage.

[OT]

citrus

Število prispevkov: 70

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  zarya on Ned Nov 09, 2008 6:25 pm

Smo že itak preveč razvajeni.Včasih si imel zgolj nekaj Marlesovih kuhinj pa spalnic iz Lesnine, pa si ravno tako preživel.

Mogoče bi pasala kakšna Ikea.Poceni in velika izbira,še v Jugi smo hodili tja v Gradec kupovat. Laughing

zarya

Število prispevkov: 11

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Mandarina on Ned Jan 11, 2009 4:54 pm

wild cherry je napisal/a:THE BODY SHOP
A sem jaz to trgovino videla na Dunaju? scratch

Želela bi si kak Gothik shop z kaj več izbire od obstoječe. Škornje z debelim podplatom bi radaaa! rocking

Mandarina

Število prispevkov: 38
Kraj: Okolica Lj.

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Foxxx on Sre Jan 14, 2009 1:42 am

ebayu bi dala koncnico .si Smile
pa mobitele iz koreje bi se dal uvozt

Foxxx

Število prispevkov: 8